Apáti Bence esztergomi beavatása

Wednesday, September 20, 2017

Fotó :Neznánsky Tamás

„Gyerekkorom óta élek-halok a fociért és nem csak nézem, hanem a fiaimmal, Miksával és Kadosával szívesen játszom is. Irányító középpályást szeretek játszani és labdákat adni a fiúknak, akik rugdossák a gólokat. Nagyon megörültem, amikor meghívást kapta

Portobello Hotel

Médiaválogatottba, hogy egy esztergomi nyárzáró strandfoci tornán mutatkozzak be velük a közönségnek. –

Fotó :Neznánsky Tamás

emlékszik Bence. – gondoltam nekem való feladat, de elég titokzatosak voltak a csapattársaim gondoltam valami készül ellenem. Az Aquasziget Élményfürdőbe érve fedték fel előttem, hogy az ellenfelünk a Ferencváros 1995-ös BL kispályás csapata lesz. Telek – Keller – Szeiler – Szűcs ismerős nevek voltak nekem a pályáról, de hát mindig is a Kispest ellenfelei voltak. Egy kicsit megijedtem, de gondoltam kispesti gyerekként ki kell állnom a Fradi ellen.”- nevet.

De nem csak ezt az egyetlen meglepetést tartogatott a nap Bence számára.

Fotó :Neznánsky Tamás

„A Portobello Hotel Médiaválogatottba kerüléshez minden új tagnak át kell esnie egy beavatási rituálén – meséli Müller Attila, aki maga is kiállta a próbatételeket – évekkel ezelőtt engem is csúnyán megvicceltek a fiúk, a lovagló izmomat kellett bemelegítő krémmel bekennem….hát aznap sokkal gyorsabban futottam – nevet.”

Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

„Hála Istennek nekem mást találtak ki. – veszi át a szót Apáti – A Portobello Hotel lobbyját berendezték akadálypályává, ahol labdavezetési ismereteimet tesztelték, majd bicikli cselt kellett bemutatnom igazi kerékpár bevonásával, végül pedig az Aquasziget fürdőben a strandfocit csak úgy kezdhettük meg, ha előtte spárgába állok a két kapu között.” – idézi fel a próbatételeket– sikeresen vizsgáztam, mint a pályán, mint a parton. 

Fotó :Neznánsky Tamás

A próbatételek nem is estek annyira nehezem, a foci közben viszont sajnos néha el akart fogyni a levegőm, akkor cserét kértem Rickyvel így a meccset is átvészeltem. A szálloda és a fürdő vendégei nagyon jól szórakoztak a csetlés botlásaimon, de drukkoltak is nekem, ami jól esett. Estére már csak a medence volt vissza, persze, hogy ruhástul vetettük magunkat a vízbe”

Fotó :Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

Természetesen a Ferencváros zárta győzelemmel a tornát, de a nap igazi győztese a közönség és Apáti Bence lett, aki ezzel teljes jogú Portobello Hotel Médiaválogatott taggá vált.

Fotó :Neznánsky Tamás

Fotó :Neznánsky Tamás

Wellness pihenés Médiaválogatott Szűcs Mihály Szenes Sándor Keller József Müller Attila Portobello Hotel Apáti Bence Szeiler József Hotel Aquasziget Esztergomi Fürdő Holló Richárd FruttaMax Telek András

 

Megtekintések száma: 1346271


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet