ZALAKAROS SEGÍT, HOGY MEGTANULJ VÁGYAKOZNI AZUTÁN, AMI A TIÉD!

Tuesday, December 12, 2017

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Elménk számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat, elfelejtettünk jelen lenni a jelenben. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

„Megérkezésünk után rögtön egy „gyógyító érintések” masszázzsal kezdtem – folytatja az egykori kajakos – a 15 perces masszázs során megtudtam, hogy a testre, mint egészre hat, javítja a keringést, fellazítja a feszes, kötött izmokat, enyhíti a fájdalmat. A bőr rugalmasságát a vérbőség fokozásával állítja helyre, a lerakódott salakanyagokat eltávolítja, fokozza az izomzat teljesítőképességét. A masszírozás hatékonyságát növeli, hogy zalakarosi gyógyvizes masszázskrémet alkalmaznak, amely rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Nagyon jól eset, szinte megújultam, és még Szabinát is el tudtam küldeni egy kis relaxációra, ő ugyanis a Florida élménykádat próbálta addig ki, míg engem masszíroztak.”

„Hihetetlenül jól esett ez a fél óra magány, amit halk zene mellett tudtam tölteni a színterápiás. kellemesen meleg vízben – veszi át a szót a mindig cserfes, Tápai Szabina. – a lazító percek után a szaunában találkoztam újra Gáborral, ahol egy mézes szeánszon vettünk részt.”

Gáborék imádnak szaunázni, hosszú perceket képesek eltölteni a forró szaunában.

„A méregtelenítés és az immunrendszerünk erősítése nagyon fontos nekünk sportolóknak – folytatja a kézilabdázó, Szabina – Zalakaroson több szauna közül választhattunk. A mézes szeánsz isteni volt. Majd felfedező túránk utolsó állomása az élménymedence következett, ahol végre volt alkalmunk megbeszélni a minket ért élményeket és összegezni azt, hogy Zalakaros minden évszakban és minden korosztály számára ideális választás jöjjön gyerekkel vagy gyerek nélkül! Klassz volt ez a pár nap kettesben, de már nagyon hiányzik Beni, így legközelebb már vele térünk vissza.” – mosolyog az édesanya.

teszt Kucsera Gábor Tápai Szabina F-Pont Média Zalakarosi fürdő feltöltődés

 

Megtekintések száma: 163155


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet