Haszontalan tudnivalók

Sunday, November 27, 2016

Több fa van a földön, mint ahány csillag a tejút rendszerben.

A Google 5000-szer több kódot futtat, mint az eredeti űrsikló.

Egyszer inzultálták Chuck Norrist. A srácról, azóta sem hallottunk ….

A delfinek egy, úgynevezett elktroreceptor, szuper érzékelőjük van. Ezzel érzékelik az élőlények által leadott impulzusokat. Ezt azt érzékükekt a delfinek akkor használják, amikor az iszapban rejtőzködő halakra vadásznak.

Texas államnak saját elektromos hálózata van, azért, hogy elkerüljék az amerikai szövetségi kormánnyal történő kapcsolatot.

Chusk Norris 58 másodperc alatt képes megfőzni az egy perces rizst …

Egy Macbookban lévő mikrokontroller töltő, körülbelül olyan erős, mint az eredeti Macintosh számítógép.

„The quick brown fox jumps over the lazy dog” = "A gyors barna róka átugorja a lusta kutyát" egy angol nyelvű pangramma, ami az angol ábécé összes betűjét tartalmazza.

Ha Michael Phelps egy ország volna, akkor a 35.-ik lenne a minden idők, 97 nemzetet felölelő olimpiai aranyérem listáján.

Volt egyszer egy aranyhalam, ami képes volt brékelni a szőnyegen …

Freddy Kruegernek Chuck Norrisról voltak rémálmai …

Ha valamilyen, erős, fűszeres étel után, egy teáskanálnyi cukrot veszel be, az teljesen semlegesíti a fűszer által termelt hőt.

Egyes lepkék semmit sem esznek felnőtt korukban, mert nincs szájuk. Azt az energiát élik fel, amit hernyó korukban termeltek.

1969-ben, az Apollo 11 űrhajó, amely Neil Armstrongot, Michael Collinst és Buzz Aldrint szállította a holdra, 4 nap, 6 óra és 45 perc alatt érte el a célját.

A White House-ban 1801. július 4.-én volt az első fogadás.

Kenneth C. Davis szerint, július 2.-a a Függetlenség Napja, de 4.-én ünneplik, mert a kongresszus akkor fogadta el Jefferson nyilatkozatát.

A Guinness World Records szerint a legidősebb élő személy, Okava Miszao, egy 115 éves japán nő, akinek az eredeti születési anyakönyvi kivonata is megvan.

érdekes érdekesség

 

Megtekintések száma: 179845


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet