5 legrosszabb randihely

2013 Szeptember 02

A legtöbb férfi óriási dilemmája, hogy hova menjen szíve választottjával az első randevú alkalmából. A megfelelő helyet kiválasztani nem egyszerű feladat. Főleg, ha meg akarunk felelni a hölgy elvárásainak is! Most adunk pár tippet arra vonatkozólag, hogy mely helyeket kerüljük el messzire a találkozó alkalmából.

Pláza

Egy férfiről sok mindent elárul az, hogy hova hívja az első randi alkalmából a kiszemeltjét. Ha a választása egy plázára esik, akkor az bizony elég szegény kreativitásról árulkodik. Gondoljunk csak bele: egy tízes skálán vajon mennyire élvezi majd az adott lány, hogy egy bolt közepén, nézelődés közben mesélünk neki a gyerekkorunk legviccesebb pillanatairól, vagy épp a jövőbeni terveinkről?

Sportnap

A férfiak többsége imádja a focit, és a különböző sportokat. Ám, ha jót akarunk magunknak, még véletlenül se vigyük választottunkat kedvenc csapatunk mérkőzésére. Ez a nőket ugyanis valahogy nem dobja fel – főleg nem akkor, ha első randevúról van szó, amelynek ugyebár az ismerkedés lenne az elsődleges célja.

Koncert

A koncert az egyik legrosszabb választás. Zaj van és tömeg: vagy egymásra figyelünk vagy a koncertre. Súlyosbító körülmény, ha a belépőt is kifizettük - így ha rosszul érezzük magunkat, akkor nehezebben hagyjuk el a terepet.

{loadposition szoveg}

Otthon

Nagyon rosszul veszi ki magát, ha első randi helyszínnek a saját otthonunkat választjuk. Nem kell rögtön az elején megmutatnunk az életterünket, vagy beengedi valakit az intim szféránkba!

Kirándulás

Nem érdemes hosszabb kirándulásokat terveznünk az első négyszemközti találkozóra. Lehet, hogy a csendes környezet vonzó számunkra, ám ha mégsem olyan a hölgy mint ahogy azt elképzeltük akkor nehezebb elmenekülni a kínos helyzetből.

 

Megtekintések száma: 4294


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet