Hipnózissal a női mellek növeléséért!

2013 November 15

A női mellek növekedését jelentősen elősegíti a hipnózis! - ezt vallja Felix Economakis hipnotizőr, illetve 26 éves női páciense, Ashley Weller.

A háromgyermekes Ashley Weller elégedetlen volt melleivel, ezért eldöntötte, változtatnia kell rajtuk. Mivel a plasztikai műtétre nem merte rászánni magát, felkereste a hipnotizőrt, aki állítása szerint 36C-ről 36E-re "növesztette" a melleit. A nő mindössze háromszor járt Felix Economakis-nál alkalmanként 320 ezer forintért, aki szerint az elme sok mindenre képes: ugyanúgy képes leblokkolni a mell növekedését, mint nagyobbodásra ösztönözni! "Ha tudod, hogyan dolgozz az elméddel, képes vagy változtatni a testeden. Az agy azon részéhez szólok, ami a hormonok termeléséért felelős. Biztatom a növekedésre, és úgy tűnik, működik" - jelentette ki határozottan.

hipnozissal-a-noi-mellek-noveleseert

Ha pedig mindez valóban fedi a valóságot, a jövőben talán nagy sikere lesz a módszernek: újabban ugyanis egyre több panasz szivárog ki az implantátumos mellkorrekciókról! Legutóbb például hat forgalmazónak és több mint 1600 nőnek köteles kártérítést fizetni egy németországi központú nemzetközi termék- és rendszertanúsító cég, amelyet csütörtökön elmarasztalt egy francia bíróság, mert az általa ellenőrzött mellimplantátumokból szivárogni kezdett a szilikon, ami súlyos egészségkárosodást okozhat. Az ítélet kapcsolatban áll egy másik nagy vihart kavart francia botránnyal, amelynek főszereplője a tönkrement francia Poly Implant Prothese implantátumkereskedő cég.

{loadposition szoveg}

A PIP alapítója és számos korábbi alkalmazottja ellen hamarosan megkezdődik a büntetőper Marseille-ban, mert a vád szerint nem megfelelő minőségű, olcsó szilikont használtak több tízezer implantátumhoz, amelyek hajlamosak a repedésre és szivárgásra. Ebben az ügyben december 10-én várható az ítélet. S persze nem egyszer számoltak már be hírforrások orvosok által elkövetett műhibákról is!

Ezekután bátran merdjetek rá a növelni kívánt női mellekre, hisz a férfi gondolatokkal nincs baj: tutira arra törekszik, hogy minél nagyobbakat lásson! Gondoljatok csak bele, mennyi időt és pénzt megspórolhattok majd ezzel!:)

 

Megtekintések száma: 4307


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet