Toni Nadal: Federer jobb, ő a legjobb!

2018 Március 01

Nem mindennapi kijelentést tett a napokban a TennisNet-en Toni Nadal, a 16-szoros Grand Slam győztes Rafael Nadal nagybátyja és korábbi edzője. 

"Jelenleg Roger minden idők legjobbja. Senki nem csinált még olyat, mint ő. Rod Laver is fantasztikus, de senki nem nyert 20 Grand Slam-et, Davis Kupát, és még megannyi trófeát."

"Rafa nyert 16 Major-t (GS), 4-szer DK-t, de Federer jobb, ő a legjobb. Szerintem még fog tudni játszani egy kis ideig ezen a szinten."

"Nem tudnám most megmondani." - folytatta, mikor arról kérdezték, vajon az unokaöccse is tud-e majd így játszani 36 évesen. "De ha a teste bírni fogja, akkor miért ne? Ha Rafa úgy látja van esélye még nagy tornákat nyerni, akkor biztos folytatni fogja még néhány ?évig."

Nadal kifejtette véleményét még Angelique Kerber-ről is, aki Mallorcán szerepel majd Júniusban. "Teljesen jó úton halad. Angelique-nek jó esélye van, hogy ismét világelső legyen az év végén (a 2016-os esztendőt világelsőként zárta - szerk.). A játéka tökéletes a füves borításhoz, Wimbledon-nak egyértelmű esélyese" - tette hozzá a német magazin interjújában.

 

Megtekintések száma: 38116


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet